Samen aan de slag

Fijn dat je kiest voor Coach Jan als jouw gids om jouw ambities waar te maken!

Wat wil jij bereiken?

Een doel zonder plan blijft een droom. Wil je écht veranderen dan maak je jouw doel best zo concreet mogelijk, liefst met een plan. Ik help je graag bij het concreet maken van jouw droom in een realistisch doel met plan van aanpak én het zetten van de noodzakelijke stappen om jouw ambitie waar te maken.

Afhankelijk van jouw vraag, kun je bij mij terecht voor individuele coaching (voor particulieren), coaching en opleiding voor KMO's én ik ben ook erkend supervisor voor coaches en therapeuten (voor wie in opleiding is).

Persoonlijke Coaching

Je wil minder piekeren en meer bereiken? De gejaagdheid uit je leven? Je wil groeien en werk maken van een sprankelend en betekenisvol leven? 

Kies dan voor
Persoonlijke Coaching

 

Ondernemers en KMO's

Je wil groeien als professional of je zoekt een vertrouwenspersoon voor al je vragen ivm jouw medewerkers?

Kies dan Coaching
voor ondernemers en KMO's


 • Coach Jan Company

  “Medewerkers zijn ontzettend belangrijk in ons kantoor. Maar hoe gaan we daar het best mee om? Wat kan en mag ik verwachten als zaakvoerder. Wat kunnen medewerkers verwachten?

  Dankzij Coach Jan hebben zowel mijn medewerkers als ikzelf een klankbord, en dit voelt veilig aan!

  Coach Jan leren kennen en de samenwerking met onze organisatie, is het beste wat mij is overkomen is in de voorbije 2 jaar!”

  Zaakvoerder Bank- en Verzekeringskantoor Dekerf & Partners

 • Coach Jan Company

  “Dat Mindfulness een belangrijke rol speelt vandaag weet je al. De manier hoe Coach Jan dit aan de man brengt is verfrissend uniek en hij belichaamt werkelijk wat hij leert: rust krijgen met en in jezelf. Het was een ervaring die me vreugde en connectie bracht in een tumultueus leven waar we allemaal wel mee te maken hebben. Gewoon doen, fantastische ervaring!”

Coach Jan Company is een geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille voor de peiler opleiding (nummer KMODV.O228222). Zo kun je rekenen op 40% steun van de Vlaamse Overheid. Meer informatie en voorwaarden via www.kmoportefeuille.be

Vragen?
Neem gewoon contact op :-)

Niet weten wat je wil of nodig hebt, kan erg frustrerend zijn.
Blijf niet langer piekeren.
Neem contact op en we zoeken het samen uit wat de beste weg is voor jou!

Dankjewel voor jouw bericht. Ik neem snel contact op met jou!